Beveiliging

One Eye Security levert vakbekwame en gediplomeerde beveiligers. Al onze beveiligers zijn in het bezit van een beveiligingsdiploma, BHV en VCA certificaat.

Object beveiliging

One Eye Security levert vakbekwame en gediplomeerde beveiligers voor uw object die aan de receptie balie als gastheer optreden naar uw klanten toe. Maar tevens daar ook zitten met het oog op de beveiliging zodat er geen ongenode personen uw pand betreden.

Bouwbeveiliging

Is vandaag de dag niet weg te denken uit onze maatschappij, maar is wel noodzakelijk. Wij leveren vakbekwame en gediplomeerde beveiligers die op de bouwplaats toezicht houden wanneer u klaar bent met werken, zodat het materiaal behoed word voor diefstal of vandalisme ter voorkoming van stagnatie in de bouw werkzaamheden, zodat u de volgende werkdag weer aan de slag kunt waar u gebleven was.

Evenementen beveiliging

One Eye Security levert vakbekwame en gediplomeerde beveiligers voor evenementen zowel klein als groot.

Transport beveiliging

Transporteurs hebben steeds vaker te maken met schade en diefstal van waardevolle lading uit vrachtwagens.

One Eye Security levert vakbekwame en gediplomeerde beveiligers die uw transport begeleiden vanaf het laden, tijdens het transport word de vracht gevolgd door een onherkenbare auto met onze beveiligers tot de plaats van bestemming. Dit gebeurd zowel nationaal als internationaal nadat de lading is afgeleverd meld men dit af aan de opdrachtgever.

Uitvaart beveiliging

Steeds vaker lezen criminelen de overlijdens berichten, en wanneer de uitvaart is.

Men weet dat dan uw woning leeg is en er niemand op uw eigendommen kan letten. Terwijl men op zo een dag al genoeg om handen heeft.

One Eye Security ontneemt u die zorg, zodat u op zo een dag zich volledig kan richten op een waardig afscheid van uw dierbare. Wij komen aan huis op het door u bepaalde tijdstip en blijven uw eigendommen en woning bewaken tot u terug komt. Op zo een dag heeft men het moeilijk genoeg, en dan is het wel prettig om “thuis” te kunnen komen zonder er achter te komen dat uw eigendommen of die van uw dierbare zijn gestolen.